Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Deutsch Tamás a Fidesz EP-képviselője ma nekiment az Orbán újabb európai csodaemberének kiszemelt Várhelyi Olivér ellen szavazó “Ujhelyi-féléknek”, ám arra nem számított, hogy az MSZP európai erős embere kegyetlenül be fogja oltani.

Deutsch Tamás mai posztjában arról írt, hogy „az Ujhelyi-féléknek (Gyurcsányok, Cseh Katalinok, Fekete-Győr Andrások) a románok támogatása nem esik nehezére, a magyar emberek támogatása viszont igen”. A Fidesz EP-képviselője azután írt, hogy Várhelyi Olivért, a magyar biztosjelöltet leszavazta csütörtökön az illetékes uniós szakbizottság.

Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője ma egy Facebook-posztban reagált Deutschnak. „Tomi, dobj be egy ’csík kólát’, mert megint kifordultál önmagadból…” – írta.

Ahogy beszámoltunk róla, elsőre nem ment át meghallgatásán Várhelyi Olivér, a magyar kormány biztosjelöltje, a szavazáson az Európai Néppárt és a kisebb frakciók ugyan támogatták, de a szociáldemokraták, a Zöldek, a Renew Europe és az egységes baloldal nem, így nem volt meg a kétharmados többség.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here