Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ha nincs atlétikai VB, HÉV-felújítás sem lesz – csütörtöki sajtótájékoztatóján Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere büszkélkedett azzal , hogyan áll majd buszút az Orbáni-politika.

Borbély azt állítja, hogy a HÉV felújítása mellett az atlétikai VB-vel együtt elmaradna 60 hektár közpark létrehozása a főváros XXI. kerületében, három biciklis- és gyalogoshíd építésére, sőt egy nemzetközi evezőspálya és evezősklubház létrehozására sem kerülne sor.

Mondjuk azt nehéz megmagyarázni, hogy mi köze az evezőspályának az atlétikához, de hát sport az is…

A polgármester ráadásul azzal vádolta Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy kettős mércével mér, mert Kispesten engedi a stadion-építést. Azt viszont már elfelejtette megemlíteni, hogy a kispesti beruházás már folyamatban van, és Karácsony nem ígért olyasmit, hogy a megkezdett építkezéseket leállítja – a főpolgármester nyilván nem félkész romhalmazokkal képzeli el Budapest jövőbeni városképét.

Borbély Lénárd egyébként kampányában azt ígérte, hogy két-három éven belül felújított HÉV-en utazhatnak majd a csepeliek, és akkor még nem ejtett egy szót sem arról, hogy ez bármilyen módon is függene az atlétikai világbajnokságtól.

Az már nekünk kellemetlen, hogy van olyan polgármester aki már annyira Orbán bábja, hogy arra büszke, hogy pártja bosszút áll a településén.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here