Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ma a szélsőjobboldali Mi Hazánk Mozgalom Horthy Miklós bevonulásának évfordulóján újra gyűlöletmenetet hirdetett Budapest utcáin. Nem hagyhatjuk, hogy a 30-as évek gyűlölet politikája visszatérjen – kezdte Torzsa Sándor a Societas Baloldali Ifjúsági Mozgalom elnöke rögtönzött sajtótájékoztatóján- számolt be róla a Hírklikk

Az MSZP ifjúsági szervezete a Societas Baloldali Ifjúsági Mozgalom szimbolikus utcai akciót rögtönzött ma a MI Hazánk Mozgalom székháza elé, ahonnan a szélsőjobboldali párt mára meghirdetett felvonulása indult.

Torzsa elmondta a rögtönzött sajtótájékoztatón, hogy a gyűlöletpolitika lénye, hogy megossza a magyar nemzetet. Budapest népe pedig pár hónapja az összefogás mellett döntött. Mi abban hiszünk, hogy a megosztásra irányuló politika soha nem fog egy egységes büszke nemzetet teremteni.

Tóth Márton, societasos újbudai önkormányzati képviselő pedig felhívta a figyelmet arra, hogy ez a gyűlöletpolitika vezetett Szerb Antal megveretéséhez és Radnóti Miklós halálsorra küldéséhez.

Camara-Bereczki Ferenc Miklós józsefvárosi képviselő pedig azt hangsúlyozta, hogy ennek az útnak a névadója, ahová a Mi Hazánk mozgalom szervezte a gyűlölet menetét, tehát Bartók Béla pont Horthy politikája miatt kényszerült elhagyni tiltakozásul a szülőföldjét.

A sajtótájékoztató végén a Societas megjelent képviselői szimbolikusan seprűket ragadtak, hogy mind az utcáról mind a közéletből kisöpörjék a bakancsok nyomát, mely a visszatérni kívánó gyűlölet politikát jelképezi.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here