Elszólta magát Nyíregyháza fideszes polgármestere, a város közgyűlésén azzal indokolta, hogy a város átpasszolja inkább az államnak a sportlétesítményt, mert annak a működtetése mindenhol veszteséget okoz. 

Mindenhol veszteséges a stadionok üzemeltetése – így indokolta Nyíregyháza fideszes polgármestere a város közgyűlésében, hogy miért adja át az államnak ingyen épülő stadionját.

Persze mitől is lenne nyereséges egy kongó stadion. A több milliárdos költségen megépülő sportlétesítmények ráadásul meglehetősen túlméretezettek. Ezt jól mutatja a Puskás Ferenc stadion 68 ezres férőhely száma is, amit még a megnyitó ünnepségre sem sikerült megtölteni.

Persze meg van annak a maga bája, hogy Orbán sorra építi a stadionokat, de már saját városvezetői is inkább visszapasszolják az államnak, csakhogy ne kelljen a vezér hobbija után fizetni a veszteségeket.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a fideszes polgármester beismerte, hogy mindenhol veszteséges a stadion fenntartása, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa az igazságot.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here