Még túl sem vagyunk a Borkai-ügyön, máris robbant az újabb botrány. A fertődi fideszes polgármester luxus kikapcsolódásából lett rendőrségi ügy. Orvvadászat miatt nyomoz ellene a hatóság.

„Volt egy eset, bár ezt nem gondolnám orvvadászatnak” – mondta Bognár Zoltán fideszes fertődi polgármester a Népszavának telefonon, miután a lap rákérdezett arra az olvasói információra, hogy orvvadászat miatt nyomoz ellene a rendőrség.

A rendőrség a lapnak megerősítette, hogy orvvadászat bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak nyomozást a fertődi ügyben, ám többet nem árultak el arról. A polgármester viszont elmondta a verzióját.

A polgármester elmondta, hivatalos vadásztársasági tag a Hegykői Sólyom Vadásztársaságban, és fegyvertartási engedélye is van. Az eset csütörtökön történt: egy családtaggal vadásztak éjjel a Lés-erdőben, majd amikor visszaindultak az autóhoz, átvágtak a vadászati zónán kívül eső parkos erdőrészen. Elmondása szerint ekkor rontott rájuk egy háromtagú vaddisznó csapat, szerinte egyértelmű támadó szándékkal.

A polgármester fogta a fegyvert és lőtt, egyet leterített, a többi elszaladt, mesélte. Azt elismerte, hogy szabálytalan volt akkor, amikor a vadászati zónán kívül nem tette el tokba a fegyverét. Elmondása szerint eljárás azért lett, mert valaki, akit nem szeretne megnevezni, kihívta a rendőröket, és mivel tényleg olyan területen lőtt, ahol nem lett volna szabad, így a rendőröknek intézkedniük kellett.

“A polgármester azt is elismerte, hogy gyanúsított lett az eljárás során – ám hangsúlyozta, hogy kihallgatása során mindenről beszámolt, és kísérője is tudja tanúsítani, hogy igazat mondott. Hogy a rendőrök orvvadászattal gyanúsítanák, azt nem tudta megerősíteni, igaz, elmondása szerint azt sem tudja pontosan, hogy milyen jogcímen zajlik ellene eljárás” – írja a lap.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here