Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Van valami ég tudja milyen elementáris erejű szándék, az ellenzék bizonyos szereplőiben, hogy újra meg újra megírják, hogy most már aztán tényleg vége az MSZP-nek. Ők az MSZP gyűlölők.

A nyilvános térben újra meg újra megírják, hogy az MSZP-nek most már tényleg vége ennyi volt, bezárt a bazár. 10 éve ez megy, aztán az ellenzéki párt megy tovább és teszi a dolgát, harcol a NER ellen.

Most is valamelyik jó képességű MSZP gyűlölő firkált egy utálkozmányt a HVG-n, hogy jaj de fantáziátlan ez a párt és semmi kreativitás nincs a politikusaikban. Meg kamupárt, meg Fidesz-MSZP mutyik meg izé és már tényleg vége.

Persze ezek a pruntyikák mélyen kussolnak arról, hogy például, amit ma már legnagyobb politikai innovációnak tartanak, az előválasztást az MSZP találta ki és akkor Ők voltak azok, akik két pofára fikázták az egész ötletet.

De még a hírhedt MSZP gyűlölő,  Puzsér Róbert is kénytelen volt beismerni, hogy bizony az igen komoly választási győzelmet okozó ellenzéki összefogás, nem más noteszában állt össze, mint Molnár Zsolt, MSZP Budapesti elnökéében.

Persze mondhatnám azt, hogy a kutya ugat, a karaván meg halad, de azért a jelenség nem új. Bizony a 30-as években is, azok a társadalmi rétegek gyűlölték a legjobban a zsidókat, akik bizony a legkevésbé sem voltak sikeresek. Nyilván a saját kudarcok beismerése helyet, könnyebb mást gyűlölni, jelen esetben az MSZP-t.

Veszélyes dolog ez, mert bármiféle gyűlölet vakságot okoz és éppen ezért ez ellen harcolni kell és nem támogatni azt. Végezetül, hogy a vakság már milyen szintre lépett csak bemásolók pár kommentet az MSZP gyűlölő cikk alól:

“Vegye le a szemellenzőt vagy cseréljen szemüveget mielőtt több ezer embert sértő és blődségektől hemzsegő cikket ír. Amennyiben a valóságra is kíváncsi akkor ne csak a zavaros fejű értelmiségiek által alapított utálom az MSZP-t körúti fan klubba járjon, hanem emelje fel a hátsóját és próbáljon szét nézni. Hátha lát is valamit.”

“Nem vagyok MSZP-s, de azért érdekes módon az “ellenzékinek” mondott médiákban egyre több írás vagy nyilatkozat jelenik meg amelyik a klotyón húzná le a pártot. Biztosan vannak benne korruptak is mint máshol is. Az az érzésem, hogy valakiknek nagyon nem tetszik az ellenzékiek összefogása.”

“A hangyányit elfogult szerző figyelmébe: ez a “kamupárt” a tavalyi országgyűlési választáson 682 ezer szavazatot kapott. Ez a “kamupárt” október 13.-án csaknem 50 polgármesteri posztot és 350 képviselői mandátumot szerzett.”

“Az MSZP, mint minden más párt, akkor fog eltűnni, ha nem lesz rá igény. Nem állítom én, hogy szükség van az MSZP-re, de eddig senkinek, még ezen cikk szerzőjének sem, sikerül bizonyítania, hogy az MSZP nélkül bármi is jobb lenne.”

“Akinek a politikai közéletről, meg közbeszédről minduntalan csak annyi jut eszébe, hogy melyik pártnak hogyan és hová kellene eltűnnie, nos annak szerintem nagyon sok olvasnivalója lenne a társadalom természetéről, meg pláne a politikai rendszer intézményesüléséről. Nyilván, túl azon, hogy ezek a vélemények/véleményformálók elsősorban a saját rövidlátásukról tesznek tanúbizonyságot, nem tesznek jót az érintett párt népszerűségének sem. De, túl lehet élni ezeket a kritikákat. Ha meg tényleg be is következik valamely párt feloszlása, az biztos, hogy nem ezen vélemények miatt következik be.”

“A HVG szerves része ma már a Habony-műveknek. gyakorlatilag csak a Révészeknek, Hontoknak, Sereseknek, Andor Mihályoknak ad teret, akik mindig is sokkal jobban gyűlölték az MSZP-t, mint a Fideszt.”

És így tovább mennek a kommentek. Mondhatnám azt, hogy csináljátok csak magatok alatt vágjátok a fát. De az ellenzéki összefogás szétbarmolásával alattunk is, magyarok alatt is vágják. Na és ez már nem tetszik, így csak azért is Hajrá MSZP! Hogy tudjatok tovább gyűlölni.

Ha neked is eleged van az ellenzéki oldalon folyamatosan viszályt, utálkozást és gyűlöletet keltő firkászokból, oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa ebből mi már nem kérünk tovább!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here