Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ha megnézzük azt a produkciót, amit a leszerepelt fideszes polgármester bemutatnak miután megbuktak, hol egy bohózat, hol pedig egy tarigikomédia rajzolódik ki. Azonban mindenen túl megy Újpest leváltott kormánypárti vezetője Wintermantel Zsolt.

A leszerepelt fideszes polgármester a választások óta különböző vicces mémekkel igyekszik a bukásáról elterelni a figyelmet. Ma azonban egy konkrétan nőgyalázó poszttal tette ezt meg.

A bukott újpesti vezető egy viccesnek szánt Star Wars-os mémet posztol, melyen a poén arra volt kihegyezve, hogy igazából a nők helye a konyhában van és az a dolga, hogy a férjüket kiszolgálják.

Nem ez az első esett, amikor fideszes politikus nőket gyalázó megnyilvánulást tesz.

Varga István még képviselőként azt mondta azon a parlamenti vitán, melyen azt a kezdeményezést tárgyaltál, mely büntetőjogi tényállássá  akarta minősíttetni a családon belüli erőszakot,  ha mindenki megszülte a maga két-három vagy négy gyerekét, akkor mehet önmegvalósítani meg emancipálódni.

Kifejtette továbbá, ha már három gyereket szül egy nő, akkor már nem érheti családon belüli erőszak. Azzal kellene foglalkozni, hogy ebben a társadalomban ne egy vagy két gyermek szülessen, hanem három, négy vagy öt gyermek. És akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnénk egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak- vélekedett a fideszes honatya.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék hogyan vélekednek valójában a nőkről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here