Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Borzasztóan szíven ütött, hogy egy olyan bűncselekménnyel vádolnak, amit nem követtem el – ezt mondta Híradónknak Póczik József. Az egykori válogatott labdarúgó – a rendőrség szerint – azzal zsarolta Borkai Zsoltot, hogy nyilvánosságra hozza a róla készült szexvideókat, amennyiben a korábbi győri polgármester nem fizet neki.

„Itt élek Győrben, hát 66 éve, kisebb megszakításokkal, borzasztóan szíven ütött, hogy ilyennel vádolnak, egy olyan bűncselekménnyel, amit én nem követtem el”.

A 66 éves korábbi válogatott labdarúgó Póczik József először az ATV Híradójának nyilatkozott azután, hogy a központi nyomozó iroda házkutatást tartott nála, majd előállították és kihallgatták Borkai Zsolt, volt fideszes polgármester sz@xvideói miatt. A gyanú szerint Póczik azzal zsarolta Borkait, hogy nyilvánosságra hozza a kompromittáló felvételeket, amennyiben a volt polgármester nem fizet neki.

„2018, másfél évvel ezelőtt kaptam egy telefont, hogy menjek el az egyik hotelbe, le van téve egy boríték a nevemre, amikor beültem a kocsiba, és hogy vigyem el a Borkainak, ilyenről akkor én még nem is tudtam, nem is hallottam, irritáló képek voltak a polgármesterre nézve. Elvittem Borkainak.

Felhívtam, hogy mikor tudunk beszélni, ő 3 percen belül lejött a sörözőbe, én átadtam a borítékot, lemerevedett, szó szerint ez volt, amit ő mondott. Ha ő nem emlékszik rá, emlékeztetni kellene: hogy került ez ide? Nem tudom. Mit akarsz, mit kérsz? Ismerlek 30 éve, miért kérnék bármit is? Nem csókolt kezet, de úgy hálálkodott, hogy a legkivételezettebb lettem” – állítja Póczik József.

Borkai Zsoltról az októberi önkormányzati választások előtt jelentek meg azok a felvételek, melyek miatt Győr újraválasztott polgármestere a közgyűlés megalakulása után egy nappal lemondott posztjáról. Győrben január 26-án lesz az időközi polgármester-választás.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here