Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Január végéig szeretné lezárni a kérdést, és dönteni a Fidesz sorsáról az Európai Néppártban, mondta újságíróknak a szerdán megválasztott pártelnök Zágrábban. A Politico szerint a néppárti bölcsek december elején még találkoznak Orbán Viktorral Budapesten, majd elkészítik jelentésüket, amit megvitat a Néppárt.

Tusk elmondta, hogy bár Orbán “nagyon közeli barát” volt, de nem tudott azonosulni a magyar kormányfő által képviselt “ötletekkel”, különös tekintettel az “liberális demokráciájára”.

Világos és egyértelmű jelzéseket várnak a Fidesztől, mondta Manfred Weber, az európai parlamenti frakcióvezetője a lengyel hírügynökségnek, amit a Népszava szemlézett. Szerinte a Néppárt nem változtat politikáján, a Fidesznek kell egyértelműen jeleznie, hogy együtt akar-e dolgozni velük.

“Ha Orbán Viktor részt akar venni a következő kongresszusunkon, ha azt szeretné, hogy ismét tiszteletet vívjon ki Európában, akkor megfelelő jelzéseket kell küldenie. Ilyen jelzéseket még nem kaptunk”- mondta Weber.

Ezekből a nyilatkozatokból logikusan következik, hogy azért nem túl sok jóra számíthatnak Orbánék a fegyelmijük kapcsán. Nem dőlt még el tehát, hogy kizárják-e a Fideszt Európa legnagyobb jobboldali közösségéből.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here