Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az izraeli igazságügyi minisztérium bejelentette csütörtökön, hogy Aviháj Mandelblitt főügyész vádat emel Benjámin Netanjahu jobboldali miniszterelnök ellen csalás, vesztegetés és hivatali visszaélés miatt. Az izraeli miniszterelnök Orbán Viktor egyik legfontosabb szövetségesének számít.

Az ügyvivő miniszterelnök az első, hivatalban lévő izraeli kormányfő, aki ellen vádat emelnek. A tájékoztatás szerint a főügyész nem fogadta el a kormányfő jogi képviselőinek érvelését a pár héttel ezelőtti meghallgatáson, és eredeti szándékának megfelelően vádat emel három különböző ügyben Netanjahu ellen.

A vádak közül a legsúlyosabb az akár 10 év szabadságvesztéssel büntethető vesztegetés. A politikus tagadja az ellene felhozott vádakat, és korábban kijelentette – írja az MTI, hogy nem mond le, akkor sem, ha vádat emelnek ellene.

A jobboldali izraeli miniszterelnök Orbán Viktor egyik legfontosabb politikai szövetségesének számít a nemzetközi porondon, annyira hogy Benjámin Netanjahu  a CNN-nek adott interjújában 2018-ban méltatta Orbán Viktor magyar miniszterelnököt.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán Viktor újabb nemzetközi szövetségese ellen emeltek vádat, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, kik azok akivel Orbán Viktor egy értékeket vall.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here