Rövid időn belül másodszor támadták meg az ATV Híradójának stábját. Az önkormányzati választások napján a pécsi tudósítóját ütötték meg felbőszült polgárok, most pedig Siófokon próbálták négyen elvenni a kamerát az ellenzéki tv operatőétől, amikor a kórházról szeretett volna képeket készíteni. Az ügyben a tv kollégája ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett a rendőrségen.

Az ATV operatőr kollégája közterületen, a kórház kerítésén jócskán kívül állva készítette a felvételeket. A kórházban történt eseményekről szeretett volna beszámolni. Először egy be nem mutatkozó, de biztonsági őrként viselkedő férfi érkezett, aki megpróbálta leállítani a forgatást. Ezután rendőri feljelentést is kilátásba helyezett, ha az ATV kollégája nem fejezi be munkáját.

Ezt követően jelent meg négy férfi, akik az intézmény területéről érkeztek. Hárman biztonsági őrök, egy pedig  ismeretlen, a többieket irányító személy volt. Ekkor már elmérgesedett a helyzet, a vezető lépett oda először az ATV operatőréhez.

Az újságíró elhárította a támadást és megakadályozta, hogy elvegyék munkaeszközét, majd a történtek után a siófoki rendőrkapitányságon feljelentést tett. Az eset után a megrángatott kamera működése bizonytalanná vált, nem lehet vele dolgozni, a milliós értékű eszköz valószínűleg komolyan megrongálódott.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here