Az MLSZ adatbázisából derült ki, hogy ismét a felcsúti fociakadémia kapja a legtöbb TAO-pénzt, miközben a mai napig nem tudjuk, hogy mire költötték az eddig kapott közpénz-milliárdokat.

A Demokratikus Koalíció újra felszólítja a Felcsútot: tartsa be a törvényeket és a DK jogerős bírósági ítéletének megfelelően adja ki, hogy mire költötték az eddig kapott TAO-pénzeket!

A DK szerint visszataszító, hogy a Felcsút arra hivatkozva nem adja ki a kiperelt számlákat, hogy az EMMI bekérte azokat a klubtól. Nincs ember az országban, aki ne tudná, hogy ez a vizsgálat kamu és csak azt szolgálja, hogy eltitkolják az igazságot a magyarok elől.

A DK szerint a lopás legegyértelműbb beismerése, hogy a Fidesz abba a Felcsútba önti továbbra is az állami milliárdokat, amely nem tartja be a törvényeket és nem számol be az eddigi költéseiről sem.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán házi focicsapata úgy kapja a legtöbb pénzt, hogy a bírósági ítélet ellenére sem adja ki az elszámolást, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, ha téged is érdekel, hogy mit titkolnak.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here