Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Demokratikus Koalíció emlékeztet, hogy a 28 500 forintos öregségi nyugdíjminimum legutóbb a Gyurcsány-kormány alatt emelkedett, dacára az inflációnak és a bérek emelkedésének, tehát 10 éve nem emelet meg a Fidesz.

A párt közleményében azt írja: azt szeretnék elérni, hogy a kormány azonnal emelje az időskori nyugdíjminimum összegét. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a nyugdíjminimum jövőre sem fog emelkedni, ez a DK szerint azt mutatja, hogy a kormány magára hagyja a saját polgárait, akik már csak “Európától remélhetnek tisztességes béreket és nyugdíjakat”:

A DK szerint a nyugdíjminimum megemelésére csak tűzoltásként van szükség, addig, amíg a magyaroknak is járni fog az európai minimálnyugdíj.

“Az a történelmi célkitűzésünk, hogy végre mi, magyarok is teljes jogú európaiak legyünk és mi is európai időskort élhessünk egy végigdolgozott élet után. Ezért képviseljük az Európai Egyesült Államok eszméjét, ezért nevezzük magunkat a legeurópaibb pártnak, és ezért tekintünk a magyar polgárokra magyar és egyben európai polgárként” – olvasható a közleményben.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here