Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A jobboldal nem mindennapi akciót mutatott be: a Fidesz bábpártjának a politikusa büszkén újságolta el, hogy milyen végtelenül primitív lény, baltával levert egy szobrot majd a Dunába hajította. Közben egy olyan utca művész alkotását semmisítette meg, akinek alkotásai végtelenül cinikusak és megértésükhöz értelem is kellene.

A Mi Hazánk Mozgalom közleményben jelentette be, hogy szerintük a Szabadság téren egy szovjet megszállási emlékmű is túl sok, ezért „a mai napon, a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapján dr. Fülöp Erik országgyűlési képviselőnk eltávolította az engedély nélkül kihelyezett, usánkát ábrázoló szobrot, és azt méltó helyére juttatta.”

Ez azt jelentette, hogy ahogy a fenti videón is látszódik, dr. Fülöp egy balta tompa végével addig üti a szobrot, amíg le nem pattan a helyéről. Miután kikereste az avarból, a képviselő elmondja, hogy ez egy diktatórikus rendszer jelképe, és ez nem való a 21. századba, majd az is látható, ahogy a rakpartról behajítja a szobrot a Dunába.

Az usánkát királyi koronák díszpárnáján ábrázoló végtelenül cinikus alkotás a, kárpátaljai városban, Ungváron született Kolodko Mihály munkája, a jellemzően pici, miniszobroknak nevezett munkáiból több is van a városban.

Csak a hülye nem látja, hogy szoborról süt a cinizmus

Persze nem kell ahhoz hatalmas nagy műértőnek lenni, hogy a nagy szovjet népi demokráciát szimbolizáló usánkát  egy királyi koronák díszpárnáján ábrázoló szobor, az éppen hogy azt mutatja be, hogy milyen álságos volt az a diktatúra és a legkevésbé sem egy pozitív ábrázolás.

De persze mit várjunk a csökött értelmű széljobbos Fidesz-báboktól, hogy értsék a művészetet és a finom alázást, amikor van balta is és könnyebb valamit szétverni, mint megérteni? Fáj nekik használni agyuk. De, hogy még ezt fel is veszik videóra. Na barvó.

Egyébként a határon túli magyar művész már  készített szobrot Mekk Elekről, Seress Rezsőről, a Kockásfülű Nyúlról, de vannak olyanok is, amik egy kukacot, egy tankot, vagy egy régi autót ábrázolnak.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a primitív jobboldali, mivel nem értet meg egy műalkotást, ezért inkább baltával leverte azt, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa, kik szabadultak rá erre az országra.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here