Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Párbeszéd politikusát, Kocsis-Cake Oliviót a Hír TV Sajtóklub című műsorában gyalázták Bayer Zsolt és tettestársai, akik igencsak nácira vették a figurát. A Párbeszéd bocsánatkérésre szólította fel fel a Hír TV-t és a Médiatanácshoz fordultak azzal a panasszal, hogy vizsgálják meg a műsorban elhangzottakat.

 

A Párbeszéd politikusát a Hír TV Sajtóklub című műsorában gyalázták Bayer Zsolt és tettestársai, amiért felvetette, hogy a trianoni békediktátum 100. évfordulójára összpárti egyeztetést kellene tartani, a megemlékezésbe pedig talán be kellene vonni a szomszédos országokat is. Erre a műsorban rendszeresen szereplő „újságírók” lehülyézték, a nevével viccelődtek és megállapították, hogy ő a legeklatánsabb példája annak, hogy attól, hogy valaki megtanul magyarul, még nem válik magyarrá.

A műsort követően a Párbeszéd közleményben, Karácsony Gergely főpolgármester pedig Facebook-bejegyzésben állt ki Kocsis-Cake mellett. A hvg.hu megkérdezte magát a politikust is, mit szól Bayerék mocskolódásához.

„A Pázmány Péter Tudományegyetem történelem szakán végeztem, nem mondhatom, hogy a balliberális narratívát hallgattam” – mondta Kocsis-Cake. Az afrikai származásával kapcsolatos rasszista kijelentésekre úgy reagált: nem ők fogják eldönteni ki a magyar, „ez mindennek a legalja”.

„Az nem fogadható el a XXI. században, hogy származás és bőrszín alapján ítéljünk meg valakit, és mást adjunk a szájába, mint amit mondott” – tette hozzá. Korábban a kormánypropaganda revolverblogjai, a 888 és a Pesti srácok is direkt félremagyarázta szavait Trianonról, olyan színben igyekezve feltüntetni őt, mint aki ünnepelni akarja a békediktátumot.

Kocsis-Cake szerint a kormány a külpolitikában is folyamatosan a konfliktusokat keresi a békés megoldások helyett, ami szerinte nem jó irány. Az ukrán oktatási törvény ügyében ugyanakkor egyetért a Fidesz kemény kiállásával, de itt is törekedni kell a konstruktív megoldásokra.

Szerinte az egész, ellene folyó hadjárat hátterében az áll, hogy a Fidesz elvesztette az önkormányzati választásokat, a kormánypropagandában pedig lassan összeérnek a szélsőjobboldali blogok és a nagyobb oldalak és médiumok. A jobboldal friss vesszőparipájáról, a Nélküled című Ismerős arcok-dalról azt nyilatkozta: „nagyon szép, szeretem hallgatni”.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here