Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Tegnap a Hír Hugó is beszámolt arról, hogy egy KDNP-s kezdeményezés alapján, a KDNP elnökének, Semjén Zsoltnak a luxushobbija adómentes lehet. A DK is nagyon kiakadt a pofátlan javaslaton, az ellenzéki párt ezért keményen be is kérdezett: mi lesz a következő a vadhús után? Áfamentes lesz a helikopterüzemanyag, meg a yachtbérlés?

A KDNP az adóintézkedésekről szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító indítványa szerint adómentessé tenné a vadászaton elejtett vad húsát. Jellemző, hogy a különböző úri passzióknak hódoló új nemzeti tőkések azzal fognak elfoglalva, hogy a lopott pénzből is egyre kevesebbet kelljen a luxusszórakozásra költeniük, miközben egy ország fizet 27%-os rekordáfát szinte mindenért- írja a DK

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy amíg a hatalmas áremelkedéssel együtt járó rekordmagas áfakulcshoz a kormánynak esze ágában sincs hozzányúlni, addig a kereszténydemokraták szórakozásait bármikor kész lenne adómentessé tenni! Mi lesz a következő a vadhús után? Áfamentes lesz a helikopterüzemanyag, meg a yachtbérlés?

Mint tegnap megírtuk, Semjén Zsolt luxus hobbijából már több botrány is keveredett, korábban a Magyar Nemzet írt arról, hogy a miniszterelnök-helyettes meglehetősen drága vadászatokra jár Svédországba, melyekért nem is ő fizet, hanem egy olyan üzletember, kinek érdekeltségei állami és EU-s támogatáshoz jutottak.

Ennek fényében még furcsább, hogy az egyik KDNP-s képviselő Vejkey Imre egy olyan javaslatot nyújtott be a Versenyképesebb Magyarországért program egyes adóintézkedéseinek megvalósítását szolgáló törvények módosításáról című törvényjavaslathoz, mely adómentessé tenné a vadászaton elejtett vad húsát.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here