Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Fideszék lesöpörték az asztalról a gyermekmolesztáló igazgató állami kitüntetésének visszavonását- derül ki a Jobbik közleményéből.

A Igazságügyi bizottság keddig ülésén a Fidesz-KDNP-s képviselők – Czunyiné dr. Bertalan Judit, dr. Bajkai István, dr. Kovács Zoltán, dr. Vitányi István és bizottsági elnökként dr. Vejkey Imre – nemmel szavaztak arra a jobbikos törvényjavaslatra, amelyet Szilágyi György és Bencsik János országgyűlési képviselők nyújtottak be a kitüntetésekről szóló törvény módosítása érdekében.

A jobbikos képviselők szerint erre azért van szükség, hogy törvényi lehetőség legyen arra, hogy a gondozására bízott gyermekekkel szemben elkövetett sz@xuális bűncselekmények miatt 8 év szabadságvesztésre ítélt bicskei gyermekotthon igazgatójától vissza lehessen vonni a korábban részére adott állami kitüntetést.

Szilágyi György a bizottsági ülésen elmondta: “Ez az ember egyértelműen – és úgy gondolom, Önök is így gondolják – érdemtelenné vált arra, hogy egy állami kitüntetés birtokosa legyen”

A Jobbik szerint a kormánypárti képviselők nem a társadalom, hanem a bűnözők oldalára álltak nemleges szavazatukkal, és így ez a sz@xuális ragadozó megtarthatja a részére korábban adott állami kitüntetést.

Szilágyi szerint csupán azért utasították el a javaslatot, mert azt a Jobbik nyújtotta be. “Még akkor is, ha az ország érdekét szolgálja, még akkor is, ha egy társadalmi igényt fejez ki egy javaslat, ők akkor is leszavazzák azt” – mondta.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here