Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A fideszes parlamenti képviselőből lett, főcsinonyik Tarnai Richárd vezette Pest megyei kormányhivatal szerint nem para, hogy egy Natura 2000-es területen álló védet erdőt kiirtatott a polgármester fia.

Tavaly irtottak ki egy Natura 2000-es területen álló erdőt Balatonfűzfő mellett, miután az önkormányzat elfogadta az akkori polgármester, Marton Béla fiának ötletét, hogy strandröplabda-centrumot alakítsanak ki a területen.

De hiába szabott ki félmilliós pénzbírságot a pusztítás miatt a Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatala, a 24.hu-hoz eljutott másodfokú határozat szerint az erdőirtó cég fellebbezése után a volt fideszes képviselő által vezetett Pest Megyei Kormányhivatal már figyelmeztetésre enyhítette a büntetést. A döntésben pedig már meg sem említik a terület helyreállítását.

Ugyanakkor a lap szerint a Pest Megyei Kormányhivatal ráadásul úgy jutott erre a döntésre, hogy elismerték, hogy a fakivágások egy Natura 2000-es besorolású természetvédelmi területen történtek.

A korábbi fideszes politikus által vezetett hivatal szerint környezetkárosodás nem állapítható meg, és egyébként is, a nagy kiterjedésű természetvédelmi területen nincs nagy jelentősége a közel 3000 négyzetméteres tarvágásnak, amit a Balaton Sport Klub Kft. végzett.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here