A fideszes parlamenti képviselőből lett, főcsinonyik Tarnai Richárd vezette Pest megyei kormányhivatal szerint nem para, hogy egy Natura 2000-es területen álló védet erdőt kiirtatott a polgármester fia.

Tavaly irtottak ki egy Natura 2000-es területen álló erdőt Balatonfűzfő mellett, miután az önkormányzat elfogadta az akkori polgármester, Marton Béla fiának ötletét, hogy strandröplabda-centrumot alakítsanak ki a területen.

De hiába szabott ki félmilliós pénzbírságot a pusztítás miatt a Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatala, a 24.hu-hoz eljutott másodfokú határozat szerint az erdőirtó cég fellebbezése után a volt fideszes képviselő által vezetett Pest Megyei Kormányhivatal már figyelmeztetésre enyhítette a büntetést. A döntésben pedig már meg sem említik a terület helyreállítását.

Ugyanakkor a lap szerint a Pest Megyei Kormányhivatal ráadásul úgy jutott erre a döntésre, hogy elismerték, hogy a fakivágások egy Natura 2000-es besorolású természetvédelmi területen történtek.

A korábbi fideszes politikus által vezetett hivatal szerint környezetkárosodás nem állapítható meg, és egyébként is, a nagy kiterjedésű természetvédelmi területen nincs nagy jelentősége a közel 3000 négyzetméteres tarvágásnak, amit a Balaton Sport Klub Kft. végzett.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here