A Demokratikus Koalíció szerint Orbán az űrbe menekül a kudarcos kormányzásából. Hozzáteszik: az űrhajózásra szánt 10 milliárd forintot a kormány akár el is égethetné, vagy odaadhatná Mészáros Lőrincnek is, mert az ország semmilyen hasznát nem fogja látni a miniszterelnöki terveknek.

“Szijjártó Péter szerint nagyjából 10 milliárd forintba fog kerülni, hogy az ország magyar űrhajóst küldjön az űrbe, nyíltan vállalva, hogy ebben is az oroszokkal fogunk együttműködni”- írja a DK.

“Az Orbán-kormány friss űrkutatási tervei az autokráciák nagyravágyó terveinek minden elemét ötvözik: a “bölcs vezető” ambíciói már a sztratoszféráig érnek, a hangzatos tervek árnyékában azonban működésképtelen iskolák és kórházak, alacsony bérek és nyugdíjak, valamint a mindent átszövő korrupció példázzák a hatalom valódi képességeit” – véli a párt.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán az űrbe menekül a kudarcos kormányzásából; amíg a magyar űrhajózásról sző terveket, addig sem kell az ország problémáival foglalkoznia. A DK szerint az űrhajózásra szánt 10 milliárd forintot a kormány akár el is égethetné, vagy odaadhatná Mészáros Lőrincnek is, mert az ország semmilyen hasznát nem fogja látni a méregdrága és talán soha meg nem valósuló miniszterelnöki terveknek.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here