Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az Orbán-kormány ismét szégyent hozott Magyarországra azzal, hogy külön az Európai Parlamentnek kellett felszólítania arra, hogy késedelem nélkül léptesse hatályba a nők elleni és a családon belüli erőszak megelőzéséről szóló Isztambuli Egyezményt.- írja Gurmai Zita, az MSZP parlamenti képviselője közleményében

Orbán Viktor azt szokta mondani, hogy az állam elsődleges feladata az, hogy megvédje a polgárait, mégis 5 éve hátat fordít a bántalmazott nőknek és gyerekeknek. A kormánynak ezért el kell számolnia mindenki felé, akit erőszak ért, hogy miért nem tett meg mindent a védelmükért.

Nekünk kell cselekednünk annak érdekében, hogy a Fidesz okozta szégyenteljes helyzetet rendbe hozzuk, ezért az MSZP kezdeményezésére összellenzéki támogatással határozati javaslatot nyújtunk be az Isztambuli Egyezményhez való halaszthatatlan csatlakozásról.

A Fidesz nem nézheti tovább tétlenül, hogy hetente egy nő és havonta egy gyermek haljon meg az erőszak miatt. Ha a fideszes képviselők valóban meg akarják védeni a magyarokat és tenni akarnak az erőszak felszámolásáért, akkor támogatniuk kell a javaslatunkat- szegezi le a politikus

A „vak komondorként” elhíresült Fidesz-képviselő hat éve a részegségére fogta, hogy eltörte élettársa arccsontját. Jobb lenne, ha a Fidesz képviselői már nem gyártanának kifogásokat, hogy miért nézik tétlenül az erőszakot- jelentette ki Gurmai.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz már 5 éve nem hajlandó aláírni a nők bántalmazása ellen született egyezményt, ezért oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, a nők nem számíthatnak a Fideszre ha baj van.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here