Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már a Fidesz média is nyíltan beszél arról, hogy Orbánék elvesztették a fiatalok támogatását. S mit szokott csinálni a Fidesz, ha egy egy csoport nem támogatja? Elkezdi azt a csoportot sértegetni. Kövér főfideszes háznagy meg is kezdte ezt a nyitányt és kvázi lehülyézte a fiatalokat: „már szó szerint azt se tudják magukról, hogy fiúk- e vagy lányok”

A Fidesz ellenségképző kommunikációja nem új keletű, általában azokat a társadalmi csoportokat szokták degradáló mondatokkal illetni, melyek nem őket támogatják. Így született meg a szájukból a „panel proli” vagy a „nyuger” kifejezés is.

Már a Fidesz média is nyíltan beszél arról, hogy a kormánypárt támogatottsága összeomlott a fiatalok körében, így csak idő kérdése volt, mikor lesz ez a társadalmi csoport a Fidesz politikájának legújabb ellenségképe.

A szokásokhoz híven, Kövér László kezdte meg a fiatalok elleni gyülőlet politika alapjait letenni, egy most elmondott beszédében a hazafias és honvédelmi nevelésről rendezett konferencián az Országházban.

Kövér szerint  napjainkban „egy tudatfoglaló háború” kezdetét éljük, és csak remélni tudjuk, hogy ez a küzdelem vértelen marad. A házelnök szerint ennek az újfajta hadviselésnek egyik célja, egyben egyik legsúlyosabb következménye, hogy elidegeníti a fiatalokat a családjuktól, a nemzetüktől, a szülőföldjüktől és végső soron önmaguktól, majd Kövér László kvázi lehülyézte a fiatalokat:- „már szó szerint azt se tudják magukról, hogy fiúk- e vagy lányok”.

Kövér erre a problémára a szellemi önvédelmet látja megoldásul, és példaként megjegyezte: Franciaországban idén bevezették a hazafias nevelést célzó Egyetemes Nemzeti Szolgálatot, amelynek keretében 2020-ban a tervek szerint negyvenezer, 2021-ben pedig már százötvenezer 16 és 18 év közötti fiatal francia vesz részt egyhónapos kötelező polgári szolgálatot hajtanának végre azért, hogy erősödjön a hazafias értékrendjük.

Szóval gyerek, gyerek ne ellenzékieskedj,  mer kapsz Kövér bácsitól büntibe olyan hazafias nevelést, hogy attól kódulsz!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz gyűlölet politikájának a következő célpontjai a fiatalok lehetnek, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, milyen aljas is a Fidesz gondolkozása.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here