Díszes társaság: Szaúd-Arábia, Szomália és Tanzánia mellett csak Magyarországon nincs a független környezetvédelmi tárca. Ez pedig az egészségünkre és a pénztárcánkra is hatással van.

Egy idei ENSZ-kutatásból kiderült: Orbán ismét szégyent hozott hazánkra. A világon ugyanis mindössze négy országban nincsen egyáltalán független környezeti tárca, az egyik ilyen Magyarország.

Ha ez még nem lenne elég, az is világossá vált, a teljes európai kontinensen hazánk az egyetlen ország, ahol a környezetvédelem kérdése csak alacsonyabb képviselettel rendelkezik egy független tárcánál.

Az illiberális Orbánhoz méltó társaságba keveredett hazánk már megint.
Szaúd-Arábiában, Szomáliában, Tanzániában és Magyarországon nincsen sem környezetvédelmi minisztérium, sem pedig hatósági jogkörrel rendelkező független környezetvédelmi ügynökség. Pedig a klímaváltozás hazánk problémája is.

Nem csak az egészségünk, a pénzünk is bánja Orbán politikáját. Az, hogy Orbán nem hajlandó érdemben foglalkozni a környezetvédelem kérdésével, egészségünkre és pénzünkre egyaránt veszélyt jelent.

Legutóbb például 2018-ban indított eljárást az Európai Bizottság Magyarország ellen a légszennyezettségi határértékek túllépése és a megfelelő intézkedések hiánya miatt. Ráadásul a tavalyi rekordmeleg, szélsőséges időjárás a terméshozamokat is csökkentette. A búzából 10%-kal kevesebb termett, amit átlag 8%-kal emelte meg a kenyér árát.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here