Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A főfideszes Szijjártó Péter szűk pátriájának számító Dunakeszin rövid időn belül már a harmadik sportcsarnok fog megépülni. A legújabb sportberuházást a napokban jelentették be. 

Szijjártó Péter szűk pátriájának számító városban 2017-ben adtak át egy új, ezer négyzetméteres sportcsarnokot, amelyet egy komplex iskolafelújítás keretében húztak fel, a beruházásra 4,6 milliárd forint támogatást adott az állam. Aztán októberben jött a hír, hogy a Szijjártónak köszönhetően híressé vált helyi futsalcsapat is kap egy saját csarnokot, potom 1,8 milliárdért.

Most ismét nagy értékű sportfejlesztés történik a Pest megyei kisvárosban, 520,9 millió forintért épít sportcsarnokot a Fóti útra a Csomiép-ENTER Kft. a Városi Sportegyesület Dunakeszi megbízásából — derül ki a november 17-én aláírt szerződésből.

A sportfejlesztések — a kézilabda- és a futsalcsarnok kivitelezése — nagyrészt tao-pénzből, azaz olyan összegekből valósulnak meg, amelyeket a nyereséges vállalkozások az államkassza helyett bizonyos sportszervezeteknek adnak. Másképpen nem is lehetne megoldani a rendkívül költséges dunakeszi fejlesztéseket, hiszen a település éves költségvetése  csupán 8,5 milliárd forint.

A tao-rendszer nyolcéves fennállása óta már több mint 658 milliárd forint ment látványsportokra. Az összeg több mint 80 százaléka kluboknak jutott, a szövetségek 121,3 milliárdnak örülhettek, közülük a legtöbbnek, 72,6 milliárd forintnak Orbán Viktor lelkes szurkolótárasa, Csányi Sándor elnökölte Magyar Labdarúgó Szövetség.

A propaganda média nem fog beszámolni, arról hogy Fidesz mennyi pénzt szórnak el értelmetlen sort beruházásokra, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hova folynak el az adóforintjaink.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here