Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Csalás miatt indult nyomozás, ugyanis ismeretlen tettesek Miskolc város ellenzéki polgármesterének nevével visszaélve nagy értékű adományokat gyűjtenek egy egzotikus külföldi ország bankszámalszámlájára- írja egy helyi portál

Feljelentést tett Veres Pál ellenzéki polgármester, ugyanis a nevében több alkalommal is angol nyelvű elektronikus levelet kapott egy ózdi lakos, erről tájékoztatta az érintett november 15-én a miskolci önkormányzatot.

Mint írják, a tartalmilag és nyelvtanilag is helytelenül megfogalmazott leveleket ismeretlen email-címről küldték, a magát Veres Pál polgármesterként feltüntető levélíró pedig anyagi haszonszerzés céljából 600 és 190 dollár megfizetését kérte a címzettől egy kuala lumpur-i bankszámlára.

A csalás azért is érdekes, mert arra még nem volt példa, hogy egy politikus nevével ilyen módon élnek vissza, ráadásul egy frissen megválasztott ellenzékiével, nyilván Kuala Lumpurban nagyon nyomon követik a miskolci helyi politikát…

A csalás miatt Veres Pál az önkormányzat képviseletében feljelentéssel élt ismeretlen tettes ellen a rendőrségen. Kérjük, amennyiben Ön is kapott ilyen levelet véletlenül se utaljon pénzt.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy csalók egy ellenzéki polgármester nevében országszerte pénzt lejmolnak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy még véletlenül se legyen senki se a csalás áldozata.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here