Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Parlament  népjóléti bizottsága előtt adott számot az egészségügy helyzetéről Kásler Miklós, a Fidesz emberierőforrás-minisztere, ahol sikerült igazán arcpirító dolgokat mondania, például azt, hogy nem az egészségügy, hanem a beteg hibája ha meghal.

A furcsa mondatokat kijelentő beszámolóról egy a 444.hu-n vezetett blogból értesülhetett a nyilvánosság, így tudhattuk meg, hogy Kásler szerint a kórházi fertőzésekért a látogatók a felelősek, hiszen ők hurcolják be a kórokozókat. Azonban nem ez volt a legdurvább kijelentése.

A miniszter kitért a rossz halálozási statisztikákra is, ám arcpirító módon ezért nem a várólistákat vagy az orvoshiányt tette felelősé, hanem az elkerülhető halálesetek magas száma szerinte nem azt igazolja, hogy az egészségügynek nincs kórháza, ágya, műtője vagy orvos hiány van, hanem azt, hogy a magyar beteg nem megy el idejében orvoshoz.

Tetszik érteni ugye, a Fidesz minisztere szerint a beteg a hibás azért, ha elmegy a beteg az orvoshoz, majd vár és vár hónapokat, akár éveket egy vizsgálatra vagy egy átkozott műtétre és közben meghal. Hát miért nem ment el időben? S ezzel le is van tudva az egészségügy problémája a felelős Fidesz miniszter hivatalos beszámolója alapján.

Nem egy meg nem kettő eset került nyilvánosságra, amikor igenis a beteg az orvosi ellátásra való várakozás közben halt meg, mert nem kapta meg időben a kezelést. De nem ám az egészségügy a hibás, a frászt a beteg, mert nem tudta előre, hogy beteg lesz. Tehát a Fidesz miniszterének üzenete világos: tessék tudni hónapokkal meg évekkel előre, ha betegnek merészel majd lenni. Oszt csókolom.

A propaganda média nem fog beszámolni a Fidesz miniszter botrányos kijelentéseiről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, az Orbáni-politika szerint a beteg a hibás azért ha meghal.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here