Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hadházy Ákos, független ellenzéki képviselő borított Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetőjének furcsa házépítéséről. Hadházy most az írja, hogy Kocsis fittyet hány a törvényekre, ha kell. Íme Hadházy legfrissebb bejegyzése:

Újabb bizonyítékok jelzik, hogy Kocsis Máté fittyet hány a törvényekre, ha kell. Úgy hallom, a Fidesz ökle nagyon megharagudott rám, amiért elkezdtem feszegetni a házépítésének történetét. Tudják, ez az az eset, amikor a Kocsis Máté által vezetett önkormányzat némi bírság kilátásba helyezésével segítette, hogy az idős tulajdonosok szabadulni akarjanak az épülettől, majd a ház először Kocsis édesanyjához, onnan pedig a fideszes képviselőhöz került.

Ez az az eset, amikor a védett környezetben álló házat lebontották, majd egy jóval nagyobbat építettek a helyére, amiért építészeti citromdíjat kapott Józsefváros a világörökség megőrzésén ügyködő ICOMOS-tól. Részletek itt

Már önmagában pofátlanság, hogy Sára Botond (korábbi fideszes) polgármester, Kocsis utódja és kesztyűbábja egy éven keresztül nem volt hajlandó válaszolni egy képviselő kérdésére. A java azonban csak most jön: kiderült, hogy a Kocsis családnak nem volt engedélye az új házra, hiszen hivatalosan „lakóépület bővítés” néven futott az építkezés. A valóságban azonban — ez látszik is a képeken – teljesen új épületet húztak fel, ami hasonlít ugyan az eredetihez, de annál jóval nagyobb.

Jakabfy Tamás, korábbi LMP-s képviselő helyesen jegyzi meg, hogy előfordulhat olyan eset, amikor egy épület nem menthető, például mert sokkal rosszabb állapotban van, mint eredetileg gondolták. Ebben az esetben azonban a házat az eredeti tervek szerint újjá kellett volna építeni, de nem ezt tették, hanem új házat terveztek és építettek – természetesen mindenféle engedélyeztetés nélkül. Az úgynevezett tudomásulvételi eljárást is csak 2019. júniusában indították meg, a bontás után kb. két évvel, mikor már állt az új épület.

Sára Botond nem volt hajlandó válaszolni a felmerülő kérdésekre, de nem hagyhatjuk ezt annyiban! Józsefváros új polgármesteréhez, Pikó Andráshoz fogok fordulni, hogy nézzen utána, hogyan kerülhette el a hivatal figyelmét egy ilyen bontás és építkezés.

A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzéki képviselő tényfeltáró írásáról, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogy mi a valóság.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here