Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

„Az akaratlan elszólásért a korrektség jegyében elnézést kérek Öntől, természetesen nem állt szándékomban megsérteni az Ön jó hírnévhez való jogát” – írta levélben Soltész Miklós, fideszes államtitkár Gréczy Zsoltnak.

Az Országgyűlés 2019. július 1-jei plenáris ülésén Gréczy Zsolt interpellációjára Soltész Miklós államtitkár válaszolt a Miniszterelnökség nevében. Ebben az államtitkár – a Czeglédy Csaba ellen indított eljárásra utalva – tévedésből, azt állította, hogy Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője “a diákoktól is ellopta a pénzt.”

A nyilvánvaló hazugságra – a nevek összekeverésére – Gréczy Zsolt már ott, az ülésteremben is felhívta az államtitkár figyelmét, hogy helyesbítse szavait. Ám, akkor ezt természetesen nem történt meg. A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője ezután jogi eljárást kezdeményezett Soltész Miklós ellen.

Az államtitkár végül levélben ismerte el tévedését és így fogalmaz: “az akaratlan elszólásért a korrektség jegyében elnézést kérek Öntől, természetesen nem állt szándékomban megsérteni az Ön jó hírnévhez való jogát.” A bocsánatkérést ezzel a levéllel, és a bocsánatkérés nyilvánosságával együtt Gréczy Zsolt elfogadta – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here