Nem vicc, Karácsony Gergely  próbanyúl lett, a főpolgármester saját maga fogadta el az erre a feladatra történő felkérését az egyik média iskolától.

Karácsony Gergely elfogadta az egyik fővárosi média intézet szokatlan felkérését, rajta gyakorolhatták a jövő újságírói az interjú-készítés csínyjét.

A főpolgármester Facebookon számolt be erről, mint írja nemcsak azért mentem el a médiaiskolai interjúgyakorlat-órára, mert kedvelem a hallgatói közeget, hanem azért is, mert kíváncsi voltam magamra úgy is, mint próbanyúl. Köszönöm, inspiráló volt!

Mint megtudtuk, a médiaiskolák egyik legnagyobb kihívása az, hogy a gyakorlatozó diákok megfelelő interjúalanyokat tudjanak kérdezni. Mivel a szárnyaikat bontogató ifjú tehetségekhez sok türelem kell, már hatalomba lévő politikusok nem nagyon szoktak ilyen felkéréseket elfogadni.

Vélhetőleg, mivel Karácsony Gergely is korábban egyetemi oktató volt, így Ő pontosan tudta, hogy mennyire fontos az, hogy éles riport szituációba is elsajátíthassák a hallgatók a szakmai fogásokat.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here