Mára leesett az idei tél első hava, így az ország több pontján havazik, a hegyekben akár 15-20 centiméternyi hó is hullhat, mivel Magyarországon vagyon, így nyilván a hóesés miatt a vonatok is késnek. Mutatjuk, hogy a MÁVINFORM oldala szerint, az időjárás miatt hol akadozhat esetleg a vonatközlekedés.

Bakonyszentlászló és Zirc között a Győrből Veszprémbe tartó személyvonat egy kidőlt fára futott, de csak kisebb meghibásodás történt, nem siklott ki. Egyelőre azon a szakaszon szünetel a vonatközlekedés. Az arra utazók hosszabb menetidőre számítsanak.

A Ceglédről Záhonyba 8:24-kor induló személyvonat a teljes útvonalon nem közlekedik a mai napon. A Lajosmizséről Budapestre tartó 2959-es S21-es személyvonat csak Kőbánya-Kispestig közlekedik. A Nyugatiból 7:18-kor Lajosmizsére induló S21-es személyvonat Kőbánya-Kispestről indul 7:33-kor.

Így a Budapest–Vác–Szob, a Budapest–Vácrátót–Vác, a Budapest-Lajosmizse és Budapest–Cegléd–Debrecen–Záhony vonalon vonalon 30-60, esetenként 60-80 perccel hosszabbodott meg a vonatok menetideje.

A Nyugati pályaudvaron a havazás miatt nehézkes a váltóberendezések kezelése, vonattorlódások alakulnak ki a Nyugati előtt. A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon fokozatosan áll helyre a vonatközlekedés. Tápiógyörgye és Újszász között megjavították a korábban meghibásodott biztosítóberendezést.

A Budapest-Pécel közötti vonalszakaszon 20-30 perccel meghosszabbodik a menetidő, váltóállítási nehézségek miatt. Ugyanakkor a közúton Pécel és Isaszeg, Gödöllő és Máriabesnyő települések között balesetek miatt leállították a közúti forgalmat. Az M3 autópályán, és a 3-as számú főúton az időjárás miatt a pótlóbuszok, köztük a Budapest-Hatvan közötti InterCity pótlóbuszok menetideje jelentősen megnőtt.

A 24.hu jelezte, hogy Déli pályaudvar is elesett, torlódnak a vonatok, szintén váltóprobléma miatt. A portál olvasója 48 percet utazott Kőbánya alsóról Zugló vasútállomásig.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here