A főfideszes azzal büszkélkedett, hogy nem akar napi szinten együtt dolgozni Vityával, ugyanis Szájer József egy rendezvényen azt hangoztatta, hogy többször felkérték már kormányzati munkára, de ő nemet mondott. Felmerül a kérdés: Már nekik is ciki Orbán?

Szájer József ellenállt a miniszterelnök “állandó kormánytagságra vonatkozó invitálásának”, és maradt EP-képviselő – ez annak kapcsán hangzott el tegnap a Terror Házában, hogy Szájer József és Lezsák Sándor kapták a Petőfi-díjat.

Majd Szájer keserűen arról beszélt: a 30 évvel ezelőtti eseményekre emlékezve az Európai Parlamentben egyrészt “éltették a bátor szabadságharcosokat, hogy milyen kiválóan szembeszálltak a hatalmasokkal, másrészt pedig gyalázták a szabadságharcos Orbán Viktort”.

A díjátadó ünnepségen az ATV megkérdezte  Szájer Józsefet, hogy Orbán Viktor miniszterelnök igazságügy-miniszternek kérte-e fel korábban, a politikus a gratulációkat fogadva mosolygott, és azt válaszolta, “nagyon sokszor sok pozícióra kapott” az elmúlt tíz évben felkérést.

Bár Szájer beszédében hevesen védte Orbánt és támadta a nyugatot, de mégis furcsa, ha ily módon is de óvatosan elhatárolódott a magyar  kormánytól: Én nem, köszönöm.  Így joggal merül fel a kérdés, hogy már a Fidesz berkekben is ciki az Orbáni-politika?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here