Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Megtartotta alakuló ülését az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ), az ülésen azonban nem vett részt Farkas Flórián fideszes parlamenti képviselő, hiszen időközben a fideszes képviselő lemondott a mandátumáról.

Megtartotta alakuló ülését az Országos Roma Önkormányzat, Farkas Flórián fideszes képviselő bejelentette, hogy lemond a mandátumáról az Országos Roma Önkormányzatban. A bejelentést óriási üdvrivalgás követte.

Totális vereség ez a Fidesznek, ugyanis a Fidesszel társult roma szervezet,  Lungo Drom ORÖ- elnökjelöltje, Csóka János ahhoz sem kapott elegendő támogatást, hogy hivatalosan elnökjelölt legyen. „Farkas Flórián megbukott” – értékelte az eseményeket a helyszínen egy roma politikus.

Így az ORÖ új vezetőjévé – a papírformának megfelelően – nagy többséggel Agócs Jánost, a Fiatal Romák Országos Szövetsége (Firosz) politikusát, Mélykúton élő vállalkozót választották.

Elnökként elmondott első beszédében Agócs János hangsúlyozta, azon lesz, hogy az ORÖ maradéktalanul eleget tegyen törvényben meghatározott közfeladatának.  Vállalása szerint Agócs János nem kizárólag azokat képviseli, akik részt vettek a roma nemzetiségi választáson, hanem a teljes magyarországi cigányságot.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here