Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Durva, semmiféle bizonyítékkal alá nem támasztott vád jelent meg a kormányzati médiaholdinghoz tartozó Bors címlapján, illetve a bulvárlap weboldalán csütörtökön egy ellenzéki politikussal kapcsolatban.

Az “Ismert zenész szerelmét zaklatja a a DK szóvivője” című anyag már a címével is azt állította, hogy Gréczy Zsolt, a Gyurcsány-párt parlamenti képviselője zaklatta volna Zsoldos “Dedy” Gábor zenész, a Hungária, a Dolly Roll és a Step egykori dobosának élettársát- írja a 444

A cikk szövegéből az derül ki, hogy az egészet egy, a Facebookra Zsoldos által kiposztolt, majd onnan már jóval az írás megjelenése előtt leszedett bejegyzésre alapozták. A Bors szerint Zsoldos ebben Gréczyt személyesen megszólítva írt arról, hogy a politikus szerinte évek óta üldözi szerelmével, zaklatja üzenetekkel az élettársnőjét. A bulvárlap tálalása szerint Zsoldos azt is felidézte, hogy 2016-2017-ben a két férfi állítólag már “tisztázta”, hogy a cikkben Zsófiának nevezett nő kinek a “babája”.

Gréczy Zsolt az aljas lejárató cikkre saját facebook-oldalán kitett nyilvános posztban reagált. bejegyzésben Gréczy további részletek említése nélkül “hazugnak” nevezi a Bors cikkét és azt írja, hogy beperel minden olyan lapot, amelyik zaklatónak nevezi.

Hogy mindezek után leközöljön egy rövid szöveget, aminek közzétételére  az érintett, vagyis az itt F. Zsófiának nevezett nő jogosította fel, és ami a következőképpen hangzik: “Jogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy Gréczy Zsolt engem sohasem zaklatott. Erre a köztünk levő kizárólagos barátsági viszony alapján sem kerülhetett sor soha. F. Zsófia”

A szóvivő  arról is tájékoztatást ad, hogy a hírbe hozott  hölgy ezt a szöveget elküldte a Borsnak is. Gréczy azzal fejezi be, hogy “Ezzel a közleménnyel magamat tisztázottnak tekintem az “ügyben.” Ahogy eddig, úgy a jövőben sem kívánok foglalkozni mások magánéletével. A többi a jogászok dolga.”

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy hazudoznak egy vezető ellenzéki politikusról, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa és ne érjen célt a Fidesz-hazugság.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here