Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Tóth Bertalannál, az MSZP elnökénél elszakadt a cérna, amikor meglátta, hogy Fideszék mire készülnek jövőre: brutálisan megemelik Áder János fizetést. Az eset így nem marad szó nélkül, a szocdem párt elnöke nyílt levelet írt a az illetékes Fidesz-miniszternek.

 

Tisztelt Miniszter Úr!

Karácsony közeledtével a kormány egy mesés fizetéssel ajándékozza meg Áder Jánost: havi másfél millióról havi közel hárommillióra nő a fizetése januártól. A köztársasági elnök bizonyára rászolgált, hiszen egy végletekig megosztott nemzet bajairól nála beszédesebben senki sem tud hallgatni.

Gulyás Gergely arrogáns hangvételű közleményét – amelyet az ellenzéki pártoknak címzett – egy dolog indokolhatja: továbbra sem látja át az emberek mindennapi problémáit. Szeretném felhívni miniszter úr és párttársai figyelmét, miközben saját szűk környezetük – havi többmilliós fizetésből történő – megélhetéséért aggódnak, egyre több rendőr, orvos, tanár és szociális dolgozó hagyja ott a szakmáját a megalázóan alacsony fizetések miatt, és nyugdíjasok százezrei élnek a szegénységi küszöb alatt.

A Fidesz-kormány “áldásos” tevékenységének köszönhetően egyre több egészségügyi intézményben esett a kritikus szint alá a betegellátás. Egyre több kórházban szorulnak rá, hogy adományokból gyűjtsék össze a napi munkához szükséges eszközöket.

A Magyar Szocialista Párt többször hangot adott azon kezdeményezésének, hogy a képviselői fizetésemelésekből származó többletjövedelmet, egy szolidaritási alapba gyűjti, amelyet karitatív célokra használ fel. Az elmúlt közel másfél évben, képviselőink már 33 millió forint értékben vittek adományt rászorulóknak.

Ön is figyelemmel kísérheti az MSZP Facebook-oldalán a legközelebbi akciónkat, hiszen – az egyébként állami, tehát adófizetői pénzekből fenntartott – János Kórház felhívására – előre egyeztetve – félmillió forintért vásárolunk tisztítószereket és egyéb, a napi működéshez nélkülözhetetlen kellékeket.

Tisztelt Miniszter Úr!

Értem, hogy a kormány felfogásában a köztársasági elnök a jelenlegi havi másfél millió forintos fizetésével is rászorul a jótékonykodásra, hiszen példátlanul szorgosan tett eddig eleget minden Önök által megfogalmazott kérésnek, de megfontolásra javasolom, hogy hozzanak létre a saját fizetésükből egy Áder Jánosnak fenntartott szolidaritási alapot, így legalább az adófizetői pénzeket valóban a közösség érdekében, elsősorban az egészségügy, az oktatás és a szociális ellátások területére tudnák fordítani.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here