Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

 A Fidesz az a párt amelyik semmiből nem tanul, újra jönnek az aljas módszerek. A győri időközi polgármester választásra kezd szépen felállni az ellenzéki szavazókat megosztani igyekvő csapat: már több, a Fidesz érdekében induló állellenzéki jelölt is bejelentette indulását.

A Fidesz, az ellenzéki pártok közös jelöltje és egy budapesti vlogger mellé bejelentkezett egy önkormányzati képviselő is győri polgármesternek. Külön poén, hogy a magát ellenzékinek tartó  Azonnali.hu az utóbbi jelöltről szenzáció számba számolt be, pedig Balla Jenő független önkormányzati képviselő alig kapott pár százalékot 2019 őszén, amikor szintén elindult a polgármesteri címért.

Mint korábban írtuk, Borkai Zsolt hiába nyert az október 13-i önkormányzati választáson, azóta belebukott a sz@xbotrányába és a korrupciós vádakba, emiatt 2020. január 26-án új választást tartanak.

Mintegy három hete kiderült, hogy a Fidesz Dézsi Csaba Andrást indítja, aki eddig is része volt a bukott Borkait támogató helyi Fidesz-frakciónak, az ellenzéki pártok pedig szerdán mutatták be a jelöltjüket, Pollreisz Balázst. A harmadik induló a kamu faktort kimaxolva egy budapesti vlogger, Ábrahám Róbert.

Maradjunk annyiban, hogy az őszi választásnak van egy fontos tanulsága: mindegy hogy mivel próbálkoznak Fideszék, a változást akaró milliók pontosan tudják, hogy kire kell szavazniuk, ha változást akarnak. Így értelmetlen az aljaskodásuk. A győriek is pontosan tudni fogják, a város becsületét és hírnevét csak Pollreisz Balázs tudja visszaadni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here