Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Lendvai Ildikó egy terjedelmes írásban hívja fel a figyelmet Fideszék legújabb aljas lépésére, mely úgy változtatná meg a házszabályt, hogy az ellenzéki pártok összefogás megnehezüljön, íme Lendvai vitriolos írása:

Hú, de be vannak gazolva. Most meg a házszabályt készülnek módosítani. Akadályozni akarják egyrészt az ellenzéki pártok együttműködésének szorosabbra válását, a függetlenek indulását, másrészt a saját soraikból való dezertálást is.

Frakciók a jövőben nem egyesülhetnének, még nevet sem változtathatnak, akkor sem, ha a párt neve közben megváltozik.

Vagyis ha a választáshoz közeledve az ellenzéki pártok mondjuk közös választási pártot alakítanának pl. Köztársaságpárt néven, a képviselőcsoportjaik ebben a ciklusban nem egyesülhetnének. Más frakcióba átülni 6 hónap várakozással sem lehet (csak semmi szökés, fideszesek, értve vagyok?!), a független képviselő pedig egyáltalán soha sehová nem léphet be, akkor sem, ha indulását pártok is támogatták. (Lex Mellár Tamás? Hátha vissza lehet riasztani a párthoz, de főleg a Fideszhez tartozni nem akarókat az indulástól?)

Kezdeményezi mindezt az a párt, amelynek frakciója 1997-ben 11 volt KDNP-s átülésétől nőtt meg, első kormányuk idején renegát kisgazdák mentették meg a kisebbségi kormányzástól, számos, pártját eláruló volt MDF-es ül soraikban, eddig minden partnerét felzabálta, és ahol ma is szinte “ecc-pecc-kimehetsz” alapon számolják ki, ki üljön közülük a KDNP frakcióba. Ekkora baj van, fiúk?

Majd Lendvai Ildikó egy rövidebb írással egészíti ki a fentieket: a Fidesz sajtóosztálya az ellenzékkel szemétkedő házszabálymódosítást a Párbeszédre mutogatva a következőképpen indokolja: “Elejét kell venni annak, hogy egy 0 százalékos párt innen-onnan összeverbuvált képviselőkkel hozzon létre parlamenti képviselőcsoportot.”
Ajaj, szegény KDNP! Most aztán végük. .

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here