Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A média zaj teljesen elnyomta, így szinte titokban maradt, hogy a magyarországi teljes könyvkiadást is szoros ellenőrzésük alá akarják vonni Orbánék. Ám a DK sajtóközleményében nyomatékot adott az ügynek és a párt kitereget, hogy ez pontosan mit is jelent.

“A HVG információi szerint a kormány arra készül, hogy szoros állami ellenőrzés alá vonja a könyvkiadókat is. A tervezet szerint a miniszteri biztos által felügyelt Országos Széchenyi Könyvtár a jövőben számtalan érzékeny adathoz férne hozzá, többek között az írók, szerzők személyes adataihoz.

Ha a kormányban valakinek nem tetszik majd egy könyv, a fideszes pártkatonák nem csak a könyv eladási számait vagy a kiadóval kötött szerződést fogják ismerni, hanem a szerző lakcímét és elérhetőségét is.” – írja a DK közleményben.

“A Demokratikus Koalíció szerint a pártállami cenzúra előszobája, amire a kormány a könyvkiadókkal készül. Innentől már csak egy lépés, hogy a Fidesz abba is beleszólhasson, hogy Magyarországon mit adhatnak ki és mit nem, mit írhatnak le és mit nem.

A DK szerint teljesen nyilvánvaló, hogy a bolsevik hagyományokon alapuló fideszes kultúrterror el akar hallgattatni mindent, ami még szabad; a sajtó után a színházat és az irodalmat. Nem fogjuk hagyni.” – zárja közleményét a párt.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék mire készülnek, így kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, Orbánék nem álltak le.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here