forrás: utazó blog
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bár főváros legszegényebb kerülete a Józsefváros, hiába itt él a legtöbb nehéz sorsú ember a fővárosban, a bukott Fidesz vezetés itt sem sajnálta a közpénzt urizálásra. Erre ékes példa az a tény, hogy a kerület leszerepelt vezetőinek autóhasználata az elmúlt öt évben összesen 150 millió forint közpénzbe került, írja Facebook-oldalán Pikó András.

A VIII. kerület új, ellenzéki vezetője kitálalt és kiderült, hogy a választáson megbukott elődjének nem egy, hanem két kocsit is fent tartott Budapest legnehezebb sorsú kerülete, Sára Botondot személyi használatra kapott önkormányzati autója mellett egy saját sofőrrel ellátott hivatali autó is szolgálta.

Ezen túl az egyik alpolgármester személyi használatra kapott egy autót, a másik alpolgármestert egy sofőrrel ellátott hivatali autó szállította, és a polgármester kabinetfőnökét is egy személyi használatra átadott autó segítette a munkájában.

Láttam havi 120 ezres üzemanyag-elszámolásokat is. Ilyenkor megerősödik az emberben az érzés, hogy ha nem váltják le a fideszes elődöket a választók október 13-án, akkor flexszel kellett volna kivágni őket a hivatali autójukból.

A polgármester arról is írt, hogy a gépjárművek most a józsefvárosi önkormányzat előtt foglalják a parkolót. Az elmúlt hónapokban Pikó használta egyszer az egyiket, „melyet külön kisfilmben örökített meg a kormány által kitartott propagandamédia”, egyszer pedig az egyik alpolgármester ült bele és ment valamilyen tárgyalásra.

„Nincs szükségünk 7 autóra”, írta, hozzátéve, Józsefváros új vezetése két kocsit tartana meg és sofőrjük biztosan nem lesz.

Két autót átadunk a Közterület-felügyeletnek, mert nekik szükségük van az elöregedett járműparkjuk frissítésére, egyet pedig a kerületi idősek gondozásában fogunk közösségi szolgálatba állítani. Két autónak keressük még a helyét, ahol a legjobban tudják szolgálni a józsefvárosiakat- írja az ellenzék polgármester

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Budapest legszegényebb kerületében a bukott fideszes polgármesternek kettő autót is fent tartott az önkormányzat, ezért oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogyan urizáltak Fideszék.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here