Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Holnap tartja a vitát az Országgyűlés a Fidesz törvénymódosításáról, amellyel a kormány a kultúra, kiváltképp a színházak szabadságát szeretné megnyirbálni. DK kiderítette, hogy a kormány éjszakára akarja halasztani a kultúra szabadságáról szóló döntést

A Demokratikus Koalíció közleményében azt írja: a holnapi napirendet a Fidesz direkt telerakta más ügyekkel, sőt új pontként egy NATO-csúcsról való beszámolót is holnapra tett, hogy a színházak szabadságáról szóló vitát minél későbbre, lehetőleg estére vagy éjszakára halassza.

A Demokratikus Koalíció arra kér minden ellenzéki pártot és képviselőt, hogy közösen akadályozzuk meg a színházakról szóló vita estére halasztását! A DK képviselői ezért a holnapi ülésnapon csak az utolsó napirendi pontként szereplő, színházakat érintő vitánál fognak felszólalni, az előtte lévő más témákban nem – hogy ezzel is előrébb hozzuk a kultúra szabadságáról szóló vitát.

Arra kérünk minden ellenzéki pártot, hogy képviselőik is tegyék ugyanezt, akadályozzuk meg közösen, hogy a Fidesz az éj leple alatt zavarja le a gyalázatos törvénymódosításáról szóló vitát! – zárják a közleményt.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék az éj leple alatt akarják meghozni a gyalázatos törvényüket, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa a valóságot.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here