Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha valaki nagyon a Fidesz bögyében lehet, az nem más mint az MSZP pártigazgatója Molnár Zsolt. Ugyanis a városi legendák szerint az MSZP vezető volt az, akinek a „noteszában” összeállt azaz ellenzéki együttműködés Budapesten, ami a Fidesz csúfos bukását okozta. Minden jel szerint meg is érkezett Fideszéktől a válasz.

„Az elmúlt években sokat láttam a politikában és azt hittem, nincs még lejjebb” – ezt Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója mondta az ATV Start című műsorában a hétvégén kirobbant „angyal ügyvédje” ügyről, amelynek kirobbantója „az ellenzéki Borkai Zsolt” leleplezését ígérte.

Molnár Zsolt szerint „nem Borkai-ügyről van szó, hanem egy mocskos zsarolási ügyről ”, és ő „név szerint ismeri a szereplőket”. Majd kijelentette, hogy ő az ügy egyik szereplője. Mint mondta: a közelmúltban megpróbálták megzsarolni, ugyanakkor cáfolta, hogy bármilyen értelemben „az ellenzéki Borkai” lenne.

„Nincs eltitkolt vagyonom, nem fogyasztottam kábítószert nem vettem részt drogos orgiákon”– szögezte le az MSZP pártigazgatója.

Molnár szerint rajta kívül van egy frissen megválasztott, fiatal, MSZP-s polgármester, akit megzsaroltak.  A pártigazgató a stúdióból egyből a rendőrségre ment, hogy feljelentést tegyen. Kijelentette, tudja, hogy kik akarták megzsarolni, de az adásban nevet nem mondott.

Molnár szerint a blog hitelessé akart tenni egy kreált történetet, ezért kevert bele egy frissen megválasztott polgármestert. Az MSZP-s politikusa szerint a zsaroló korábban részt vette az MSZP kampányában, a nevét egy lezárt borítékban át is adta az ATV műsorvezetőjének.

Ezt a mocskos játszmát ma le kell zárni. Tegye meg ez az elkövető, hogy nem vár január elsejéig. Tegye le a bizonyítékokat, a dokumentumokat, ne várjon – üzent az Angyal ügyvédjének.

A zsarolás körülményeiről Molnár elmondta: az elmúlt időszakban egy, egykor az MSZP közelében dolgozó, „magát újságírónak nevező személy” milliós nagyságrendű pénzt kért tőle. Molnár Zsolt leírása alapján a műsorvezető Vujity Tvrtko rákérdezett, hogy az MSZP-közeli Egyenlítő bloghoz van-e köze az ügynek, amire Molnár azt válaszolta, hogy a műsorvezető jó helyen keresgél. Nem cáfolta Molnár azt sem, hogy Németh Gábort, az Egyenlítő blog egykori főszerkesztőjét sejti az ügy hátterében.

A legutóbbi EP-választás előtt Németh már nyíltan a Fidesz mellett kampányolt. Nyáron pedig a kormánypárti Hír Tv Informátor nevű műsorának adott interjút a Pesti Srácoknak dolgozó Szarvas Szilveszternek, az interjúban arról beszélt, hogy Kálmán Olga megosztó személyiség a baloldalon.

Az Angyal ügyvédje nevű új blog még pénteken írta meg, hogy ismert ellenzéki politikusok kábítószer-, sz@x- és korrupciós ügyeiről ígér leleplező anyagokat. A blog mögött állók azt is közölték, amennyiben a most magukra ismerő politikusok december 31-ig visszavonulnak a közélettől, úgy január 1-jén a blog nem nevezi meg őket. A Kiss Krisztina néven blogoló „Angyal Ügyvédje” fényképet is közölt arról a házról is, ahol az állítólagos sz@xpartikat rendezték.

A blog szerint egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester és a „főnöke” évek óta egy VI. kerületi társasházba járnak prostituáltak szolgáltatásait igénybe venni és kábítószerezni, a lakás pedig az ismert „főnök” tulajdonában van, bár az nem szerepel a vagyonnyilatkozatában.

Különös csoda folytán erre a lejárató blogra elsőként a Fidesz média talált rá és kérdések nélkül közölte le a névtelen blog zavaros állításait. Pár nap alatt kiderült, hogy vallójában egy csúnya zsarolási ügyről van szó.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here