Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az ismert stand upos Kiss Ádám tálalt ki Puzsér Róbertről, elmesélte, hogy a Showderklub producere, Kovács Kristóf  korábban felkérte  Puzsért, hogy küldje el a fenébe őt és a stand up műfajt. Ez a leleplezés azért ciki, mert kiderült hogy Puzsér megrendelésre szokott elküldeni embereket a fenébe. Vajon kik kérhették fel a leszerepelt politikus-kritikust, hogy a választási kampányban folyamatosan Karácsony Gergelyt kritizálja?

A stand upos Kadarkai Endre műsorában mesélt arról, hogy megfordult a fejében egyszer a Dumaszínház elhagyása, és hogy korábban a Showderklub producere, Kovács Kristóf kérte fel Puzsért, hogy küldje el a fenébe őt és a stand up műfajt.

Az interjúban Kiss elárulta, hogy Puzsér Róbert 2013-ban lényegében „sz@rnak” nevezte őt és az egész hazai stand up comedy-t. A balhéről kiderült, hogy az egész csak a show része volt, ugyanis Puzsér szerepelt az RTL Sohwder című műsorában.

Kovács Kristóf, a műsor producere pedig úgy gondolta fel kell előtte zavarni az állóvizet.
Később sem szállt le a kritikus Kissről, aki nem érti, hogy miért legvédtelenebb családtagjait szemelte ki magának egy írásában Puzsér, de ettől függetlenül nem hajlandó vele foglalkozni.

Azonban a történetnek a mi szempontunkból más tanulsága van. Kiss elárulta Puzsér Róbertről, hogy megrendelésre szokott műbalhékat rendezni és ez csak a show része.

Az önkormányzati választási kampányban Puzsér úgy indult el az ellenzéki közös jelölttel, Karácsony Gergellyel szemben, hogy az Ő kedvéért a pártok szerveztek egy előválasztások második fordulót is, amin végül is nem mert megméretődni.

Majd a rendes választáson a Fidesz érdekében az ellenzéket akarta megosztani és folyamatosan Karácsony Gergelyt, az MSZP-t és a DK-t kritizálta. Ezek után joggal merül fel a kérdés: na erre vajon kitől kapott Puzsér megrendelést?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here