Karácsony Gergely múlt szerdán, a budapesti hókáosz után a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. vezérigazgatóját, Nagy László Albertet mentette fel posztjáról. Nem kellett sokat várni, most a bukott fideszes polgármesterből lett  Főtáv vezérigazgatót, Mitnyan Györgyöt vágta ki Karácsony a zsíros állásából.

Karácsony Gergely megkezdte a rend csinálást Budapesten. Sorra adja vissza a munkakönyveket a fideszes kárdereknek, hogy szakemberek váltsák őket. Ugyanis Karácsony közleménye szerint a pozícióra a főpolgármester pályázatot ír ki, 2020. január 31-ig Barócsi Zoltánt bízza meg a vezérigazgatói feladatok ellátásával.

Mitnyan György 2015 óta irányította a Főtávot. Előtte a 12. kerületi önkormányzatnál dolgozott évekig. 1994-ben választották önkormányzati képviselőnek, majd egy évvel később a kerület alpolgármestere lett.

1998-ban a Fidesz színeiben polgármesternek választották a 12. kerületben, és két cikluson át vezette a hegyvidéki kerületet, ám Mitnyannak több kisebb botránya is volt, amibe végül is belebukott és 2006-ban Pokorni váltotta a kerület élén, a bukott fideszes pedig a Fővárosi Önkormányzatnál dolgozott tanácsadóként. 2010-től Tarlós főtanácsadója lett, majd öt évvel később a Budapesti Távhőszolgató Zrt. vezérigazgatójává nevezték ki.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Karácsony Gergely rendet csinál Budapesten, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa a főpolgármester a Fidesz káderek helyett, szakemberekkel működteti tovább a fővárost.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here