Tisztítószereket, pelenkákat és könyveket is vittek szocialista képviselők a budapesti János Kórházba abból a szolidaritási alapból, amelybe a megemelt fizetésükből összegyűlt többletbevételt tették.

Tóth Bertalan, a párt elnök-frakcióvezetője a Hírklikknek elmondta, hogy a János Kórház az első állomása volt a szolidaritási alapból induló jótékonysági akciósorozatnak. Legközelebb milliós tételben visznek adományokat a Heim Pál Kórházba.

A politikus hozzátette, hogy az MSZP 11 millió forintot költ a karácsonyi karitatív akciókra a szolidaritási alapból. Az egész ország területén több száz családnak készülnek segíteni, több városban pedig ételt osztanak a rászorulóknak.

Tóth Bertalan tarthatatlannak nevezte, hogy egy állami finanszírozásban működő kórháznak adománygyűjtésbe kell kezdenie ahhoz, hogy biztosítottak legyenek a napi működési feltételek.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy az MSZP erkölcsi példát mutatott Fideszéknek, hogy a milliókat nem csak hazahordani lehet, ezért oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, lehet így is szolgálni a hazát.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here