Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Hivatalos levélben fog válaszolni az EU soros finn elnöksége Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter levelére — EU-s diplomaták tájékoztatása szerint, ezt közölte Finnország képviselője az európai uniós tagállamok nagyköveti tanácsának hétfő délelőtti brüsszeli ülésén.

A vezető diplomaták megvitatták a magyarországi helyzetről rendezett múlt heti brüsszeli meghallgatáson történt incidenst, amikor is Kovács Zoltán nemzetközi kormányszóvivő élőben tudósított a zárt ülésen elhangzottakról a Twitteren.

Kovács viselkedése felháborodást váltott ki, a soros EU-elnök levélben kért magyarázatot, amelyre Gulyás Gergely pénteken válaszolt. Magyarázatot ugyan nem adott, viszont egy sor magyar kifogást felsorakoztatott a 7. cikkelyes eljárással szemben. Tytti Tuppurainen finn EU-ügyi miniszter hiányosnak és nem kielégítőnek nevezte a válaszlevelet, és azt ígérte, hogy a nagyköveti tanács elé viszi az ügyet.

Brüsszeli források a Népszavának azt mondták, hogy a hétfői ülésen felszólalt vezető diplomaták túlnyomó többsége támogatásáról biztosította a finn soros elnökséget és egyetértett a lépéseivel.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here