Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Karácsony előtt ismét az egekbe szöknek az élelmiszerárak, lassan megfizethetetlen lesz a magyaroknak a sertéshús- hívja fel a Demokratikus Koalíció a figyelmet a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb árdrágurásáról szoló jelentésre

Erősen megdrágultak az élelmiszerek a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint, különösen a sertéshús ára szökött az egekbe: az elmúlt időszakban több, mint 15 százalékkal drágult. Egyre nagyobb problémát jelent a magyar családoknak a bevásárlás, különösen karácsony előtt. Ráadásul az áremelkedés várhatóan nem áll meg.

A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy Magyarországon családok ezreinek jelent komoly fejtörést, hogy karácsony előtt tisztességesen bevásárolhassanak, hogy ünnepi étel legyen az asztalon.

Mi, európai magyarok elfogadhatatlannak tartjuk, hogy miközben a fideszes oligarchák egymást segítik korlátlan mennyiségű közpénz ellopásához, az elszegényedő országban idősek és kisgyerekes családok kerülnek olyan kilátástalan helyzetbe, hogy egy nagybevásárlás is luxusnak számít!- írja közleményében az ellenzéki párt

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy milyen brutálisan emelkedtek pár hónap alatt az élelmiszerárak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, Orbánék alatt nem élnek jól a magyarok.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here