Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Fideszék tényleg ki akarják érdemelni az Európa legdilettánsabb kormánya címet, ugyanis  hatalmas botrány lett Horvátországban abból, hogy Orbán Viktornak a Facebookon posztolt adventi fotósorozatában van egy kép, amely szerint a magyar miniszterelnök egy Nagy-Magyarország térkép árnyékában ült le tárgyalni nemrég- szúrta ki a 168 óra. 

A kép most is fent van a közösségi portálon, Orbán Viktor a „16. elnökségi ülés Advent idején // Advent meeting of the party presidency” leírással hozta nyilvánosságra, horvát kormányzati körökben azonban finoman szólva nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

A HINA hírügynökség  azt írja, Andrej Plenkovic miniszterelnök is felháborodott, azt állítva, a zágrábi külügyi tárca beszélni akar a képről a magyar féllel. – Ha jól tudom, nem ez az első alkalom, hogy ezt a térképet mutatták Fidesz-tanácskozás során. Horvátország határai ott vannak, ahol vannak – szögezte le a horvát kormányfő.

Orbán Viktornak mostanában látványosan kihagy a diplomáciai érzéke. Néhány napja egy temesvári beszédében bedobta, hogy szeretne, új Közép-Európát építeni a szomszéd országokkal, amire Klaus Iohannis román elnöktől megsemmisítő válsz érkezett. Eszerint Románia nem akar új törésvonalakat az Európai Unióban, és semmilyen erre irányuló kísérletet nem támogat.

Szlovénia júniusban kifogásolta, hogy az Orbán-kormány félhivatalos Twitter-oldalán megjelent egy Trianon-térkép.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy az Orbáni-politika az összes szomszédos országgal elmérgesíti a viszonyt, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, Orbán alatt a magyarok elszigetelődnek Európában.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here