Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ismert ellenzéki újságíró- véleményvezér, Földi S. Péter a Hirklikken megjelent írásában hívta fel a figyelmet arra, hogy a Fidesztől nagyon nem volt jó ötlet a művészekre kiszabott intézkedés. Íme az írás:

 

Nem volt jó ötlet rálépni a művészek bütykére. Ezt mondta Nagy Ervin, a Házon kívül című műsor kedd esti adásában. A színész arra reagált, hogy Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Katona József Színház kapcsán zaklatószínházakat emlegetett. Nem volt jó ötlet, mondta Nagy Ervin, mert ez nagy energiákat szabadít fel. A Jászai-díjas színművész a „Kocsis Máté-szerű képződményt” félnótás országgyűlési s@ggnyalónak nevezte.

„Nagyon rossz ötlet volt, mert ha a kreatív energiáinkat elkezdjük használni a politika ellen, akkor nagy szarban lesznek”. Nagyon valószínű, hogy Nagy Ervinnek igaza van, és Kocsis frakcióvezető ezt most nagyon benézte.

Elhagyta a veszélyérzete, mert idáig többnyire olyanokba szálltak bele, akiknek nem igazán volt jelentős érdekérvényesítő képességük, és ezért a hatalom azt gondolta, hogy velük bármit meg lehet csinálni. A művészek azonban nem ehhez szoktak, és bár közöttük is vannak sunyi megalkuvók, akiknek nincs más vágyuk, mint túlélni és betagozódni, a legtöbben nem ilyenek.

Kocsis frakcióvezető és a mögötte álló Fidesz ezúttal nagyon mellényúlt, mert nincsenek hozzászokva az ellenálláshoz. Voltak persze kivételek, például a netadó elleni tüntetés – akkor Orbán Viktor és csapata példás gyorsasággal meg is futamodott. Ilyen volt még a budapesti olimpiáról és a boltok vasárnapi zárva tartásáról végül meg nem tartott népszavazás, vagy most legutóbb, a kultúra melletti kiállás, amely szintén meghátrálásra késztette a kormányt. Kocsis frakcióvezető és a Fidesz csak az erőből ért. Ha megegyezésre való törekvéssel találkoznak, a gyengeség jeleként fogják fel, és igyekeznek eltiporni.

A művészek azonban érzékenyebbek az átlagembernél, és az őket ért sérelmekre harsányabban reagálnak. Ezt felejtette el Kocsis frakcióvezető, vagy lehet, nem is tudta soha, hogy a kultúra nem stadion, vagy kisvasút, amiben a fideszesek otthon érezhetik magukat.

Kocsis frakcióvezető most a helyére került: egy zaklatópárt zaklatóembere megkapta a beosztását. Ráég a félnótás országgyűlési seggnyaló titulus Kocsis frakcióvezetőre, ujjal mutogatnak majd rá, hogy jé, ez az a pasas, akit félnótás országgyűlési seggnyalónak neveztek a tévében. Ezzel együtt, nem kellene nagy lármát csapni. Kocsis frakcióvezető jobban tenné, ha csendben elhúzódna egy távoli sarokba, ahol kedvére gondolkodhat azon, hogy miért nevezte őt egy Jászai-díjas színművész félnótás országgyűlési s@ggnyalónak.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here