Dobrev Klára egy rövid közleményben reagál Orbán Viktor temesvári beszédére, a politikus nő szerint elfogytak a szövetségesei és  Orbán nem talál már partnereket Európa szétveréséhez

 

Klaus Iohannis román államfő Orbán Viktor szombati, temesvári beszédére reagálva kijelentette: az egységes Európai Unió híveként nem támogat olyan kezdeményezéseket, amik újabb törésvonalakat nyithatnak az unióban.

Orbán ugyanis kijelentette: “Magyarország készen áll, hogy a szomszédjaival, köztük Romániával, felépítsen egy új Közép-Európát.”

A Demokratikus Koalíció a legeurópaibb pártként szánalmasnak tartja Orbán Viktor munkálkodását, amellyel Európa szétverésén dolgozik.

Mi az egységes európáért, az Európai Egyesült Államokért dolgozunk, mert a békés és sikeres jövő kulcsa ebben nyugszik, nem pedig a folyamatos feszültségkeltésben, és az indulatok mesterséges gerjesztésében. Orbán Viktor kirekesztő eszméitől már szinte mindenki elhatárolódik, nem talál partnereket Európa totális szétveréséhez.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here