Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hatalmas siker, hogy a NATO 29 tagállama közül egy a magyar delegátusból való politikust, Mesterházy Attilát választotta meg elnökének a NATO Parlament,  aki minderről csütörtök este beszélt az ATV Egyenes beszéd c. műsorában.

Ilyen nemzetközi szervezetet magyar politikus még nem vezetett sohasem, éppen ezért az én szerepemmel Magyarországnak is tudunk egy kicsit más imidzset építeni, mint amilyet a kormány épít” – mondta el a szocialista Mesterházy Attila, és hozzátette, Magyarország katonai beruházások terén egyébként nagyjából eleget tesz a NATO-ban vállaltaknak, kint inkább oroszországi kötődéseire tekintenek kritikus szemmel.

Az MSZP képviselője atlantista politikusnak tartja magát, akinek fontosak az euro- illetve a transzatlanti értékek. „Szeretném, ha pozíciómmal azt is tudnám picit erősíteni, hogy Magyarországon igenis erős az elköteleződés a társadalomban is és a politika színterén is az euroatlanti értékek mellett. Szeretném tevékenységemmel azt is mutatni, hogy Magyarországon vannak olyan politikusok, akik számára egyértelmű és világos érték ez a kapcsolat!”

Mesterházy elmondta,  hogy a Magyar Szocialista Párt mögött sokkal több támogató van, mint amennyit most esetleg a közvélemény-kutatók mérnek. Nem hiszek abban, hogy le lehet arra egyszerűsíteni a magyarországi vagy akár az európai politikai vitát, hogy vannak a liberálisok meg az illiberálisok, szerintem ennél színesebb a paletta, ennél több töréspont van, pozitív értelemben” – mondta el.

„Az MSZP progresszív, baloldali politikát kell, hogy képviseljen, és sok olyan jele is van ennek, ami alapján azt lehet mondani, hogy törekszik a párt, hogy ez a politika ilyen legyen” – fejtette ki gondolatait a siker zálogáról. „Talán ennek a bemutatása szenved csorbát, hiszen sokkal több jó kezdeményezésünk és elképzelésünk van, mint amit be tudunk mutatni” – emelte ki a kommunikáció további erősítésének szükségességét.

„Azt tapasztalom, hogy az önkormányzati eredmények a mi pártunkban is, mint ahogy a szövetség összes pártjában is egy fellelkesülést okoztak” – utalt a siker növekedésére. „Sokkal nagyobb a hit és a bizalom aziránt, hogy a kormány leváltható, legyőzhető, és ebben, azt gondolom, helyes pozíció, amit az MSZP elnöke mondott, nevezetesen, hogy közös lista, közös jelöltek és közös miniszterelnök jelölt kell!” – zárta az interjút Mesterházy Attila, a NATO Parlamenti Közgyűlésének megválasztott elnöke.

A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzéki sikerekről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, nemzetközi szinten igen komolyan elismerik a magyar ellenzéki vezetők szakértelmét.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here