Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Kiderült kereken egy évtizede nem szólalt fel a parlamentben a Fidesz-képviselő, milliós fizetését azért felveszi

A magyar politika egyik nagy kérdését járta körbe tegnap esti híradójában az RTL Klub, arra próbáltak rájönni, hogy mit csinál a Fidesz-KDNP-s Bíró Márk a Parlamentben. Nem sokat -derült ki az anyagból.

A Nógrád megyei fideszes parlamenti képviselő ugyanis hiába képviselő tíz éve, „az elmúlt egy évtizedben egyszer sem szólalt fel az Országgyűlésben” – hangzott el a riportban. Szót is csak egyszer kért, mint az később kiderült: azt is tévedésből.

Emellett tíz év alatt 13 törvényjavaslathoz adta a nevét, többségében azonban olyanokhoz, amelyeket a Fidesz-KDNP közösen nyújtott be az Országgyűlésnek. Utoljára 2017-ben élt bármilyen kezdeményezéssel a Parlamentben, igaz, ez az elmúlt másfél évben egyszer sem történt meg vele újra, ahogy továbbra is kitartóan hallgat. Bíró a Honvédelmi Bizottságnak is tagja, de az esetek több mint felében egyik képviselő társa helyettesíti.

Legemlékezetesebb megmozdulása az volt Bírónak, hogy ő is azon kormánypárti képviselők közé tartozott, akik kicsavarták Hadházy Ákos kezéből azokat a táblákat, amelyeket nemrég Orbán Viktor beszéde közben tartott fel.

Ez alapján Bíró Márk havonta több mint 1,1 millió forintot kap a munkájáért – hangzott el a riportban.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz-képviselő úgy veszi fel milliós fizetését, hogy közben egyszer sem szólalt fel a parlamentben, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, ha téged is érdekelne mit csinál ezért a pénzért Bíró Márk.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here