Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Karácsonykor is csak a hatalmukra gondolnak Fideszék. Berki Krisztián, aki 2019-es önkormányzati választáson indult a Fidesz érdekében most bejelentette, hogy mire készül a következő, 2022-es választásra

Az Amerikában telelő Berki Krisztián kirendelte magához a barátját, dr. Hary Attilát, mert hamarosan kampányfőnökre lesz szüksége.

Február 14-én, a szerelmesek napján szeretném bemutatni a pártomat, amelynek Attila lesz a kampányfőnöke – mondta a Blikknek Berki Krisztián.

Bár eredetileg a családdal nyaralni jöttünk, a pálmafák árnyékában, koktélozás közben dolgozunk is – tette hozzá. Összerakjuk a pártot, én leszek a miniszterelnök-jelöltje. Akárhogy is, 2022-ben bejutunk az országgyűlésbe.

Tudom, hiszen sikerre vagyok ítélve, egyszerűen hiányzik belőlem a hiba. Január végén megyek haza, addigra meglesz a párt neve és programja.

A herevasalásáról elhíresült, korában a Fidesz közeli TV2-nél celebeskedő Berki Krisztián a 2019-es önkormányzati választáson is indult, mint kamu főpolgármester-jelölt. Bár csúnyán leszerepelt, hiszen a kétmilliós fővárosban csupán négyezer szavazatot szerzett.

Már akkor is több sajtó orgánum megírta, hogy Berki szálai egészen a Fidesz propaganda miniszteréig vezetnek. Azonban Berki Krisztián pártalapításos bejelentését még érdekesebbé teszi egy fideszes polgármester nyilatkozata.

Ahogy a Hír Hugó is megírta, Répás József, Kiskunlacháza fideszes polgármestere interjút adott a Magyar Hírlapnak. A polgármester az interjúban a Fidesz egyik titkos tervét is elárulta, mint mondta jelenleg nem lát olyan pártot, amely segítségére lenne a Fidesz-KDNP-nek abban az esetben, ha 2022-es parlamenti választások után nyerne, de nem lenne kormánytöbbsége, de addig akár létrejöhet egy ilyen.

„Egy párt létrehozása több milliárd forintba kerül, és kell hozzá egy nagyon jó médiaháttér. Azonban azt gondolom, két év alatt fel lehet építeni egy olyan politikai szervezetet is, amely 2022-ben öt-tíz százalékkal kvázi konstruktív szerepkörben ott tudna lenni az Országgyűlésben, és itt most nem az ellenzéki pártokra gondolok – fogalmazott Répás.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék még Karácsonykor is csak a saját hatalmukra gondolnak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, milyen tervet csempésztek a fa alá.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here